Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

«Карпати» зможуть орендувати «Україну» на вигідних для себе умовах, але після того, як почнуть реконструювати стадіон, — Андрій Садовий

«Карпати» зможуть орендувати «Україну» на вигідних для себе умовах, але після того, як почнуть реконструювати стадіон, — запевнив журналістів міський голова Андрій Садовий. Нагадаємо, міськрада нещодавно надіслала керівництву львівського футбольного клубу проект договору про оренду стадіону «Україна», за якою ФК «Карпати» має щорічно сплачувати за «Україну» майже два мільйони гривень.

 «Давати безкоштовно оренду може тільки сесія міської ради. Я думаю, що як почнеться покращення умов на стадіоні, яке робитиме футбольний клуб, а воно має бути достатньо суттєвим, можна буде винести на обговорення депутатського корпусу питання про безкоштовну оренду стадіону «Україна» ФК «Карпати». Всі ж гроші, які використає клуб на ремонті роботи, будуть зараховані в орендну плату. Однак є юридичні норми, ми не маємо права їх обійти і повинні працювати в рамках правого поля. Треба укласти угоду, щоб клуб мав легітимне право використовувати стадіон «Україна», а потім ми це питання винесемо на сесію і зробимо нормальний взаємозалік», — наголосив Андрій Садовий.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ