Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Карстове провалля в селі Піски сягнуло 31 метра в діаметрі та 16 метрів углиб

22 лютого 2006 р. о 20 год. 00 хв. в с. Піски Пустомитівського району почав розвиватись карстовий провал ґрунту. Станом на 28 лютого 2006 діаметр провалу досяг 31 м, а його глибина становить 16 м, в результаті чого зруйновано житлові будинки на вул. Шевченка, 103, 104 та утворились глибокі тріщини в будинку під № 105.
Протягом дня 27 лютого в Пустомитівській РДА проведено засідання штабу з ліквідації надзвичайної ситуації за участю відповідних фахівців.
Бригадами Пустомитівського РЕМ перенесено високовольтну лінію електропередач з небезпечної зони. Припинено рух автотранспорту, виставлено огороджувальні знаки та організовано об’їзд даної ділянки дороги. Для контролю за збільшенням тріщин будинку № 105 та розміром карстового провалля встановлено маяки. Завезено дві вантажних автомашини щебеню для влаштування під’їзду до карсту, а також силами відділень Франківського та Пустомитівського РВ ГУ МНСУ проведено розчистку площадки для автотранспорту. Про це повідомив прес-центр ГУ МНС України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ