Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Картки Табалових мають бути заблоковані – Канівець

Картки для голосування Олександра та Андрія Табалових мають бути заблоковані.Відповідне звернення на ім’я спікера Верховної Ради Володимира Рибака вчора було направлено заступником голови Лічильної комісії Олегом Канівцем. Про це повідомив парламентар на своїй сторінці в Фейсбуці.

«Я повторно звернувся до Голови Верховної Ради з вимогою надати мені відповідь на моє звернення по Табалових. Попереднє звернення від 17грудня 2012 року Володимиром Рибаком було проігноровано. Проте, я як заступник голови Лічильної комісії ВРУ вимагаю заблокувати карточкиТабалових,доки вониперсонально не приймуть присягу з парламентської трибуни.Тільки тоді батько й син стануть повноцінними нардепами. Цього вимагає Закон України «Про регламент ВРУ», –пишепарламентар.

Крім того, керівником Апарату Верховної Ради Валентином Зайчуком, на відповідне звернення ОлегаКанівця,були надані відеоматеріали про перше засідання парламенту VIIскликання від 12грудня 2012 року в період часу з 10-00 до 10-20.

«Після перегляду цього відео, я роблю висновок, що Табалових в залі, коли зачитував присягу Зв'ягільський– не було. Отже, апарат ВРУ видав їм карточки для голосування незаконно. Тому я і вимагаю від Голови парламенту заблокувати ці картки», –додає народний депутат.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ