Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Катеринчук не виключає силового сценарію після 7 лютого

“Тепер таке враження, що ми усі перебуваємо у дурдомі, нагадуючи Ющенкові, що був Майдан. Нині він найкращий партнер по утилізації Тимошенко”, – заявив сьогодні, 1 лютого, на прес-конференції в Івано-Франківську народний депутат України “нунсівець” Микола Катеринчук. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо.

 

За його словами, ”співпраця Ющенка з Януковичем протягом п’яти років була очевидною, «Якби мені у 2004 році сказали, що Ющенко призначить Генеральним прокурором кума Януковича, чи що Ківалов, замість покарання у суді за фальсифікацію виборів, отримає від нього нагороди, або що прем’єр-міністром колись буде Янукович, я би нізащо не повірив”, – додав Катеринчук.

Те, що Янукович потрапив у другий тур – “це теж заслуга Ющенка”, – вважає Катеринчук, бо “Ющенко думає, що прийде Янукович, і що він (Ющенко)  відпрацює своє майбутнє на пониженні явки на виборах 7 лютого”. За його словами, штаби Ющенка не розпущені, вони “ведуть активну агітацію голосувати проти всіх , а це агітація за Януковича”.

“Якщо Тимошенко не отримає переможний результат, то на нас чекають важкі часи”, –запевнив нардеп.

На запитання місцевих журналістів про ймовірний силовий варіант після другого туру, про суди, Катеринчук відповів: ”Якщо почнеться судова тяганина, а вона почнеться, це обов’язково буде. Недарма вони підтягують спортсменів”. Але він думає, що “вистачить глузду в президента і він не повинен допустити силового сценарію, не допустити протистояння в Україні”.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ