Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Cуспільство

Казначейство не проплатило Львову майже 60 млн грн

Заборгованість казначейства місту продовжує зростати. Станом на вчорашній день, 17 березня, казначейство заблокувало за рахунками міської ради 59 млн 410 тис. грн, повідомила пре-служба Львівської міської ради.

Як повідомляє департамент фінансової політики ЛМР, станом на 17 березня 2014 року територіальні органи Державної казначейської служби не виконують платіжних доручень розпорядників та одержувачів коштів Львівської міської ради на загальну суму, яка складає близько 59,5 млн грн. Майже усю суму непроплати заблоковано за незахищеними статтями – 58,9 млн. грн. Частка ж за захищеними статтями є порівняно незначною — близько 500 тис. грн.

Зокрема, найбільшу суму коштів — 41,7 млн грн — казначейство не пропускає на бюджет розвитку міста. Також 1,8 млн. грн. блокують управлінню охорони здоров’я, 1,7 млн. грн. – управлінню освіти і 6,1 млн. – на житлово-комунальне господарство, з яких 3,7 млн. грн. – на поточний ремонт доріг та озеленення. Також більше 1,8 млн. грн. не проплачено на апарат управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ