Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор хоче створити тимчасову слідчу комісію по розслідування причин загибелі Чорновола і сьогодні чекає доручення Президента

У вівторок у парламенті зареєстровано проект створення депутатської слідчої комісії з питань розслідування обставин вбивства В’ячеслава Чорновола. Про це сьогодні під час прес-конференції у Львові повідомив народний депутат України Ярослав Кендзьор.
Нардеп пояснив, що інформація про те, що Чорновола добивали кастетом, протягом 10 років приховували, не хотіли її оприлюднювати. «Чітко виконувалася інструкція тодішнього міністра МВС Юрія Кравченка, яий на ранок 26 березня 1999 рок чітко окреслив версію загибелі Чорновола – звичайнісіньке ДТП», – запевняє Кендзьор.
За його словами, останнє поновлення справи відбулося весною цього року, зараз нагляд за нею веде заступник генпрокурора України Микола Голомша. Водночас було висловлено сподівання, що Президент України відреагує на звернення Кендзьора і Стойка і сьогодні підпише дуже жорстке доручення генпрокурору щодо розслідування загибелі Чорновола. «Президент має цю інформацію, ми йому виклали, щоби поставити останню крапку і цілковито унеможливити зміщення цієї інформації і заведення слідства у глухий кут, щоби не було в підсумку як минулі рази, що це була звичайна ДТП», – розповів Ярослав Кендзьор.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ