Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор і розуміє, і дивується бажанням Курпіля та Радзієвського

„Мені трошки дивно чути, що наші молоді депутати, проживши в Києві в готелі півроку, вже почали нарікати. Я, починаючи із 1990 року, прожив в таких умовах аж 6 років.  І лише з 1997 року я живу в квартирі. З другого боку, я розумію тих депутатів, які нарікають. Дійсно, в готелі жити дуже важко і мені це відомо, як нікому. Саме тому я підтримую ініціативу побудови депутатського містечка”, – так прокоментував народний депутат України, член фракції „Наша Україна” Ярослав Кендзьор кореспонденту „Гал-info” ініціативу голови Верховної Ради Олександра Мороза побудови для нардепів депутатського містечка.   

 Ярослав Кендзьор вважає, що, окрім вирішення проблеми відсутності житла шляхом побудови для депутатів депутатського містечка, можне буде ще й зменшити витрати на утримання депутатів, оскільки, як зауважує Кендзьор, витрати на оплату депутатського житла в готелях в даний час є вдвічі більшими, ніж витрати на побудову згаданого містечка
Вчора голова Верховної Ради Олександр Мороз доручив підлеглим готувати проект створення депутатського містечка. При цьому він висловив переконання, що "краще, щоб це було ізольоване містечко, аби депутати могли між собою спілкуватися". Водночас він наполягає на тому, щоб народні обранці використовували зазначене житло виключно на час своєї каденції.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ