Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор має намір поставити Табачнику «відмінність» під оком

Переконання міністра освіти і науки Дмитра Табачника щодо української історії є помилковими, і виправити їх можна лише методом фізичного впливу. Про це в ефірі телеканалу TBi завив депутат від НУ-НС Ярослав Кендзьор.

За словами опозиціонера, Табачник ігнорує аргументи і факти, що суперечать його точці зору, і переконувати його необхідно іншими способами.

«Якщо б я був десь поруч з Табачником, ось так як Гримчак був поруч зі Стогнієм, то я б Табачнику зробив дві відмінності під правим і лівим оком зробив. Бо жодні аргументи ось цьому вченому, ніякий фактаж - нічого там не діє», - сказав Кендзьор.

«Там, можливо, треба таким чином трошки розуму цьому унікальному неуку у багатьох сферах, і в історії в першу чергу ... як раз може таким чином нагнати», - сказав він, додавши, що Табачнику необхідно навчитися поважати історію і мову країни, в якій він живе.

«Якби він (Табачник) був таким серйозним істориком, він би мав знати, що коли нас «звільнили» в 1939 році, то перший комендант міста Львова прішпандоріл Нептуну на площі Ринок, у нього тризуб, він його дав команду зрізати і приварити туди розпорядився автомат ППШ», - додав депутат, коментуючи висловлювання Табачника щодо галичан.

Нагадаємо, міністр науки і освіти Дмитро Табачник виступає за розробку підручника з історії України, який не буде охоплювати події останніх 10 років, передає Левый берег.

Також додамо, що наприкінці вересня голова Львівської міської організації «Нашої України» Олексій Луців звернувся до керівництва країни з проханням усунути з посади міністра освіти Дмитра Табачника. Інакше він викликає міністра на кулачний бій до повного знесилення одного із супротивників. Про це Олекса Луців написав у своєму листі до Президента, Прем’єр-міністра та Голови Верховної Ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ