Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор не хоче більше в Рух «покручів» Тарасюка, а робить ставку на внуків-патріотів

Екс-голова ЛКО Народного руху України, народний депутат України Ярослав Кендзьор, виключений раніше з НРУ, не шукатиме іншої партії. Про це Кендзьор заявив під час прес-конференції у Львові, кажучи, що не має звички бігати по партійних осередках.
«Чи піду я кудись в інші партії, як мене запитували, – ні, бо не маю я такої звички бігати по партійних осередках, – каже Кендзьор. – Є інший варіант: практично всі райони Львівської організації пропонують мені написати заяву, щоби прийняли мене в НРУ. Щоби все почати з чистого листа і на наступній конференції знову обрати мене головою крайової організації. Такий варіант мені також не підходить. Я зараз маю розв’язані руки і можу собі дозволити багато з того, що не міг дозволити, будучи на посаді голови ЛКО».
Як повідомив Кендзьор, учора його повідомили про те, що його дочка Соломія народила третього онука. «І я в емоціях вигукнув, що незважаючи ні на що, життя продовжується, і мій перший, і другий, і третій онук виростуть патріотами, я переконаний, справжніми рухівцями, зовсім не подібними на тих покручів, які, на жаль, завелися в НРУ на чолі з Тарасюком, – каже Кендзьор. – Ми обговорили з рухівцями фінал цього протистояння, і що робити далі. Але Кендзьор не пропаде, Кендзьор дасть собі раду, бо є самодостатня особа, і це не є для нього трагедія. До речі, ми хотіли з Іваном Стойком зробити те, що зробив Ткач, - самим написати заяви, мотивувати наш вихід з Руху, те, що зробили Лесь Танюк і Атена Пашко, але мені це заборонили зробити члени проводу, мотивуючи, навіщо ви будете спрощувати ситуацію для Тарасюка і його команди. Хай беруть відповідальність, вони виносять вирок, ставлять підпис, а потім, я переконаний, за це треба буде нести відповідальність».
Нагадаємо, на другому етапі 18 з’їзду НРУ 25 січня голів Львівської та Тернопільської крайових організацій НРУ Ярослава Кендзьора та Івана Стойка було виключено з рядів партії. Раніше заяву про вихід з партії написав голова Івано-Франківської КО НРУ Роман Ткач.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ