Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор не виключає можливості того, що міністри-“нашоукраїнці” залишаться в уряді

«Я не виключаю можливості того, що міністри-„нашоукраїнці” залишаться в уряді Януковича. Звичайно ж, мова не йде про міністрів, які є в уряді за квотою Президента, а саме Анатолія Гриценка і Бориса Тарасюка», - зазначив у коментарі “Гал-info” народний депутат України, член фракції «Наша Україна» Ярослав Кендзьор.
 „Все, що зараз відбувається в Україні, є алогічним і мені до кінця не зрозумілим. Вчинки і позиція певних політиків є наскільки не послідовними, що змушує задуматись про здоровий глузд. Відповідно, і НУ важко прослідкувати логіку поведінки. Якщо говорити про так звану антикризову коаліцію, то із самого початку поведінка Януковича була такою, щоби підтримувати стосунки з Президентом, тим самим не брати на себе всю відповідальність за суспільно-економічний стан держави на свої плечі. Відповідно, це й стосується міністрів від НУ, сам Янукович ніколи не заявляв про принциповість виходу цих міністрів з уряду, оскільки йому би довелось брати всі відповідальність за ту кризову ситуацію, що зараз відбувається в економіці і суспільстві на себе і свою команду, а тут буде на кого покласти вину.
 На мою думку, позиція регіоналів не буде принциповою як щодо партійності міністрів, так і до їх перебування у Кабміні», - резюмував нардеп.
    Варто нагадати, що інший народний обранець від Львівщини Тарас Чорновіл висловив подібну позицію, зазначивши: «Думаю, звільнення міністрів зараз буде йти за принципом, хто влаштовує, а хто не влаштовує Ющенка. Якщо ми вийдемо на дуже гарний діалог із Президентом, то будемо змушені зробити йому серйозні поступки. Вони полягатимуть в тому, що його кадрові інтереси будуть забезпечені стовідсотково. Ніхто нікому не каже вступати в Партію регіонів, СПУ або КПУ. Цього не потрібно. Але, принаймні, на час виконання своїх обов'язків міністрів вони повинні призупинити своє членство в НСНУ – для того, щоб не було дуалізму в їхніх позиціях», - сказав він.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ