Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор ще не знає, чи голосуватиме за рішення заборонити діяльність «Свідків Єгови» в Україні, йому треба зважити всі «за» і «проти»

Народний депутат України Ярослав Кендзьор ще не знає, чи голосуватиме за рішення заборонити діяльність «Свідків Єгови» на території України — про це він заявив у коментарі «Гал-info».

«Зараз надходить дуже багато звернень від громадян зі скаргами на діяльність «Свідків Єгови». Зокрема, такі звернення надходять і до підкомітету ВР з питань релігії та свободи совісті, який я очолюю. Ми обов’язково будемо реагувати на ці звернення. Що стосується того, чи буду я голосувати особисто за це рішення, то поки що не знаю, треба подискутувати з цього приводу й обміркувати всі «за» і «проти», — розповів нардеп.
Нагадаємо, депутати Львівської обласної ради звертатимуться до Верховної Ради України з вимогою визнати церкву «Свідків Єгови» незаконною та рекомендацією заборонити її діяльність на території України.
Таке рішення було прийнято під час засідання постійної комісії з питань культури, духовного відродження, ЗМІ та туризму 20 грудня цього року. Звернення планують винести на розгляд сесії Львівської обласної ради 26 грудня 2006 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ