Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор та Курпіль не відкидають можливості переходу окремих депутатів «Нашої України» та БЮТу у склад антикризової коаліції

Ярослав Кендзьор не відкидає можливості переходу окремих депутатів «Нашої України» та БЮТу у склад антикризової коаліції. Про це він сказав кореспонденту «Гал-info», коментуючи слова спікера Олександра Мороза, котрий заявив, що представники антикризової коаліції проводять переговори з окремими депутатами з фракцій БЮТу та «Нашої України» про їх перехід у склад парламентської коаліції.
«Звичайно, що є можливим перехід окремих депутатів «Нашої України» та БЮТу у склад антикризової коаліції. Я розкажу навіть більше. На останньому фракційному засіданні «Нашої України» Микола Мартиненко порушив це питання, розповівши,  що представники Партії регіонів ведуть переговори з окремими депутатами нашої фракції. Ми закликали їх найближим часом визначитися і повідомити про свої рішення», - наголосив нардеп Ярослав Кендзьор.
Народний депутат, бютівець Степан Курпіль також не відкидає того, що ряд представників БЮТу можуть приєднатися до антикризовиків.
«Ті сили, які представляють сьогоднішню парламенську коаліцію, готові переманити, перекупити, наобіцяти посад заради того, аби доукомплектувати свої ряди. Така практика їхнього рекрутування нам знайома», - зазначив Степан Курпіль.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ