Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор впевнений, що Тимошенко соціалістка, але співпрацювати з нею треба

Блок Юлії Тимошенко – це політична сила, яка сповідує соціалістичні гасла, а Народний Рух України – правоцентристська політична партія. Тому про єднання БЮТ та НРУ мова йти не може. Про це у коментарі «Гал-info» повідомив народний депутат Ярослав Кендзьор.
 «Про єднання БЮТ та НРУ говорити важко, оскільки це партії з різними ідеологіями. Водночас ми повинні координувати діяльність наших партій. Створювати єдину опозиційну силу недоцільно. У нас різні бачення і розуміння деяких проблем», - сказав Ярослав Кендзьор.
 Народний депутат запевнив, що сьогодні координація діяльності між БЮТ та НРУ відбувається на рівні керівництва партій у форматі консультацій.
 «Думаю, найближчим часом такий формат співпраці потрібно формалізувати», - додав Ярослав Кендзьор. 
 Нагадаємо, міністр закордонних справ, глава Народного руху Борис Тарасюк в інтерв'ю "Дзеркалу тижня" висловив думку, що «опозиція, звичайно, повинна бути об'єднаною».
 "У принципі, ми б бажали створення об'єднаної опозиції. У всякому разі, ми не вважаємо за можливе протиставляти наших партнерів: НСНУ — БЮТу чи навпаки. Ми за співробітництво з усіма опозиційними силами", - сказав лідер НРУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ