Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор виступив проти „нових шкідливих політичних проектів”

Крайова рада Львівської Крайової організації НРУ за участю представників Івано-Франківської і Тернопільської КО НРУ висловилася проти створення нових штучних політичних проектів. Про це йдеться у заяві Крайової ради ЛКО НРУ, підписаній головою ЛКО НРУ Я. Кендзьором, головою ІКО НРУ Р. Ткачем та головою ТКО НРУ І. Стойком.
Як йдеться у заяві, Львівська Крайова організація НРУ, Івано-Франківська і Тернопільська КО НРУ „стурбовані ситуацією, яка склалася останнім часом у Верховній Раді України”.
„Параліч роботи українського парламенту, надумані підстави та причини його блокування представниками фракції «Регіонів» і «Комуністів», активізація цими політичними силами протистояння зусиллям Президента України В. Ющенка, скерованих на Євроінтеграцію України, відновлення історичної правди про голодомори, репресії в часи Радянського комуністичного режиму, відстоювання повноправного функціонування української мови, як державної в українській державі, засвідчують про масштабну агресію антиукраїнських сил (не виключено керованих з-за меж України), що спрямована на знищення основ нашої державності”, – сказано у заяві.
 Як констатують далі рухівці, „у цей тривожний час ми щодня спостерігаємо непорозуміння між Президентом та Прем’єр-міністром, Секретаріатом Президента та Кабміном. Канцелярія Президента поступово трансформується в окрему гілку влади”.
„На очах розвалюється пропрезидентська партія НСНУ, – йдеться далі у заяві. – Першими її покинули ті, хто три роки тому адміністративним чином формував НУ, заявляючи тепер, що їхнє творіння вже себе вичерпало і нічого не варте, забувши, що почесним головою НСНУ є Президент держави. Чи не ляпас це почесному голові?!”.
Закликаючи українських патріотів повернутися до Руху, ініціатори звернення вважають за необхідним створення потужної об’єднаної правоцентристської сили «Рух – Українська правиця». Водночас у заяві сказало, що „творення нових штучних політичних проектів, як засвідчує практика останніх років, є шкідливою та безперспективною”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ