Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кендзьор: Ющенко повністю перехопив політичну і економічну ініціативу

Участь Президента України Віктора Ющенка у розширеній нараді Кабміну мав дві паралельні складові – політичну і економічну, і став свідченням того, що Ющенко повністю перехопив ініціативу у Януковича.
Таку думку у коментарі „Гал-info” висловив кандидат в народні депутати України від НУ–НС Ярослав Кендзьор.
„З моєї точки зору зустріч на Камбіні Прем’єр-міністра Віктора Януковича і Президента України Віктора Ющенка мала два паралельні фактори – економічний і політичний, – вважає Кендзьор. – Ситуація економічна, інфляція, підняття цін є характерна для усієї України. І страждають від цього як помаранчеві, прихильники червоного сердечка, так і біло-голубі.”
На думку Ярослава Кендзьора, Ющенко здійснив миротворчу місію, показавши бажання помирити представників різних гілок влади, і продемонструвавши цивілізований підхід до політики.
„Зустріч на Кабміні, на якій були присутні голови обласних держадміністрацій, продемонструвала, що Ющенко повністю перехопив ініціативу у свої руки, як у економічному так і політичному житті країни”, – сказав Кендзьор.
Нагадаємо, учора у Кабінеті міністрів відбулася нарада за участю Президента України Віктора Ющенка, на якій йшлося про зростання цін.
 
 
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ