Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник карного розшуку Львівщини сказав, що живе у дитсадку і не з’явився на суд

Керівник карного розшуку ГУ НП у Львівській області Микола Гладюк, якого патрульна поліція затримала п'яним за кермом, не з’явився на суд через те, що неправильно вказав свою адресу і не отримав судової повістки. Про це повідомило видання Zaxid.net.

Микола Гладюк, керівник карного розшуку ГУ НП у Львівській області, якого патрульна поліція затримала п'яним за кермом, не з’явився на суд, через те, що неправильно вказав свою адресу і не отримав судової повістки. Гладюк вказав, що проживає за адресою вул. Виговського, 43, - там розташований дитячий садок №51.

«Особа, яка притягається до відповідальності, не отримала повістки, бо неправильно вказала адресу, яка була записана у протоколі поліцейських. Протокол патрульна поліція отримає на доопрацювання. Ця помилка буде виправлена і призначать нове судове засідання», - прокоментували ZAXID.NET у прес-службі патрульної поліції Львова.

Нагадаємо, 29 вересня мало відбутися судове засідання у справі начальника карного розшуку Львівщини у Залізничному суді Львова. 7 вересня львівські патрульні затримали керівника карного розшуку ГУ НП Львівщини Миколу Гладюка, який керував автомобілем у стані алкогольного сп'яніння. На місце події приїхав в.о. керівника ГУ Нацполіції Львівщини Дмитро Загарія, який захищав свого працівника.

Zaxid.net

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ