Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівник Львівщини Микола Кміть став «Регіональним лідером року»

Голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть отримав почесне звання «Регіональний лідер року» у загальнонаціональній програмі «Людина року-2008». Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі ЛОДА.
У номінації «Регіональний лідер року», де представлено голів облдержадміністрацій, які найбільш ефективно сприяють соціально-економічному розвитку регіону, вагомому наповненню держбюджету, росту валового національного продукту та благополуччю населення, було визначено шість із 23 пропонованих експертами претендентів. Претендентами на отримання звання цьогорічного «Регіонального лідера року» окрім Миколи Кмітя також були голова Харківської ОДА Арсен Аваков, голова Луганської ОДА Олександр Антіпов, голова Херсонської облради Володимир Демьохін, голова Чернівецької ОДА Володимир Куліш та голова Кіровоградської ОДА Василь Моцний.
Зазначимо, що в експертному визначенні претендентів на отримання лауреатських звань загальнонаціональної програми «Людина року-2008» взяли участь понад 800 експертів, делегованих 200 організаціями, установами, асоціаціями, фондами і засобами масової інформації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ