Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник Львівської митниці відзвітував про перші успіхи

Сьогодні керівник Львівської митниці Микола Харкавий взяв участь у міжвідомчій нараді правоохоронних органів Львівської області, яка відбулась у приміщенні Прокуратури області під головуванням заступника прокурора області Володимира Гураля. Про це повідомила прес-служба Львівської митниці.

У нараді взяли участь представники Західного регіонального управління Держприкордонслужби, Управління СБУ у Львівській області, прокуратури.

Згідно з порядком денним, розглядалось питання «Про стан дотримання законності на державному кордоні, ефективність ролі правоохоронних органів в протидії контрабанді, порушення митних правил, незаконна міграція та торгівля людьми».

У своєму виступі М. Харкавий розповів про стан та ефективність протидії контрабанді і митним правопорушенням у зоні діяльності Львівської митниці. Він зазначив, що на 25 лютого цього року вже порушено три кримінальні справи про контрабанду за ознаками злочинів, передбачених ч. 1 ст. 201 ККУ, вартість предметів за якими становить майже 5 млн грн. Також є 368 справ про порушення митних правил загальною вартістю предметів правопорушень 6 млн 510 тис. грн.

Харкавий запевнив, що активізація роботи в цьому напрямі продовжується. Зокрема, буде вжито рішучих заходів для викорінення безкарності і безвідповідальності, підвищення вимогливості до керівників усіх рівнів за стан справ на дорученій ділянці роботи, активізується робота служби боротьби з контрабандою та порушеннями митних правил за рахунок покращання аналітично-пошукової роботи, а також буде посилено контроль за дотриманням вимог законодавства України під час переміщення товарів через митний кордон України та митного оформлення у підрозділах митниці.

Підсумовуючи роботу наради, В.Гураль відзначив, що ефективність роботи у напрямі протидії контрабанді, щодо порушення митних правил, незаконної міграції та торгівлі людьми на кордоні буде результативною лише завдяки тісній співпраці всіх правоохоронних органів.

Нагадаємо, 14 лютого 2011 р. у приміщенні адміністративного будинку Львівської митниці заступник Голови ДМСУ Віктор Бондар представив особовому складу митниці нового керівника. Згідно з наказом Державної митної служби від 11.02.11, виконувати обов'язки начальника з 15.02.11 буде радник митної служби першого рангу Микола Харкавий. До цього призначення, з липня 2010 року, він очолював Хмельницьку митницю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ