Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник одного із львівських підприємств штучно створив заборгованість з виплати заробітної плати на суму понад 32 тисячі гривень

29 березня 2006 року в УБОЗ УМВСУ у Львівській області поступив рапорт оперуповноваженого УБОЗ УМВСУ у Львiвськiй області, про те, що ним зібрано матеріали відносно громадянина О., 1961 р.н., що проживає у місті Львові, начальника одного з підприємств. Цей посадовець, виконуючи розпорядчі та адміністративно господарські функції, при наявності законних підстав до виплати заробітної платні умисно безпідставно не виплачував заробітну платню працівникам підприємства за період листопад, грудень 2005 року та січень 2006 року, чим допустив заборгованість по виплаті заробітної платні на суму близько 32 000 грн., використовуючи кошти протягом вказаного періоду на оплату за паливо, електропостачання, зв’язок, періодичні видання, охорону об’єкту, запасні частини, оренду, закупівлю канцтоварів, матеріальну допомогу та інше.
За цим фактом порушено кримінальну справу за. ч.1 ст. 175 КК України. Міра запобіжного заходу не обиралась, арешт на майно не накладався. Про це повідомив ЦГЗ УМВСУ у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ