Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Керівник відділу однієї з податкових Львова постане перед судом за хабар у 400 тис. грн

До суду скеровано кримінальну справу про обвинувачення керівника відділу однієї із податкових інспекцій міста Львова та адвоката за одержання хабара у сумі майже 400 тис. грн, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Зокрема, Управлінням нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими установами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією прокуратури Львівської області в ході досудового слідства з’ясовано, що керівник відділу однієї з районних державних податкових інспекції Львова Д. вимагав та одержав неправомірну вигоду на вказану суму від засновника приватного підприємства за вплив на уповноважених осіб податкової інспекції, з метою сприяння у непорушенні кримінальної справи та спрощенні процедури банкрутства.

У цій же справі притягнено до кримінальної відповідальності одного із адвокатів (арбітражного керуючого) Ш. за фактом його співучасті у вчиненні вказаних злочинів.

Запобіжним заходом стосовно колишнього посадовця обрано взяття під варту.

Зазначимо, що під час розслідування кримінальної справи на майно обвинувачених накладено арешт на суму майже 100 тис. грн., та вилучено вищезгадану незаконну винагороду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ