Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівник відділу освіти: Ресторани біля навчальних закладів – це неприпустимо

В.о. начальника відділу освіту Галицького району Володимир Мартинів зазначив, що розміщення ресторанних закладів у безпосередній близькості до навчальних закладів є неприпустимим, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Позиція освітян з цього питання є однозначною: є ухвала сесії №2773, де чітко зазначено що торгівля алкогольними, слабоалкогольними та тютюновими виробами допускається в межах не менше 50 м. в історичній частині міста від навчальних закладів.

В цьому випадку, на пр.Свободи, 16- 18, ми маємо грубе порушення цієї ухвали і бачимо, що майже під стінам навчального закладуі собору здійснюється підприємницька діяльність. Це неприпустимо проводити такий вид діяльності особливо біля навчального закладу», - розповів Володимир Мартинів.

За словами адміністратора ресторану «Вежа крамарів» Андрія Кіндзельського, «тут працює концепція їдальні. Цього року алкоголь не розпивали, відколи почались перемовини з священнослужителями. А в наступному літньому сезоні тут буде просто їдальня».

Водночас Володимир Мартирнів зазначив, що «досвід обіцянок наших підприємців показує зворотне. І в закладі протягом останніх місяців здійснювався продаж слабоалкогольних напоїв».

Нагадаємо, ресторан «Вежа крамарів» розміщено в безпосередній близькості до школи №62.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ