Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Керівників регіональних управлінь Ощадбанку зобов’язали вжити додаткових невідкладних заходів для організації чіткої роботи щодо виплат

Сьогодні, 12 січня, відбулось засідання правління ВАТ „Ощадбанк” за результатами перших днів роботи з проведення компенсаційних виплат. Було заслухано хід виконання постанови КМУ від 09.01.2008 р. № 1 «Про виплату в 2008 році громадянам України компенсації втрат від знецінення грошових заощаджень, вкладених до 2 січня 1992 р. в установах Ощадного банку СРСР та державного страхування СРСР, що діяли на території України, та облігації Державної безпроцентної позики 1990 року, державні казначейські зобов’язання СРСР і сертифікати Ощадного банку СРСР, придбані на території Української РСР”. Про це повідомляє прес-служба Ощадного банку України.
Правління відзначило невисокий рівень підготовки окремих районних відділень до проведення зазначених виплат та незабезпечення належних умов інформування та обслуговування вкладників. Так, близько 8 тисяч звернень громадян за телефонами „гарячої” лінії стосувались саме організації роботи районних відділень Ощадбанку.
Правлінням банку прийнято рішення про звільнення 35 керуючих відділеннями та оголошення догани 52 керуючим відділеннями. При цьому вказано, що в разі невжиття ефективних заходів буде притягнуто до дисциплінарної відповідальності начальників 6 регіональних управлінь ВАТ „Ощадбанк”. Керівників регіональних управлінь та керуючих відділеннями банку зобов’язано вжити додаткових невідкладних заходів для організації чіткої роботи установ Ощадбанку.
"Організацію роботи з формування реєстру вкладників та виплати компенсацій громадянам України взято під суворий контроль правлінням Ощадбанку. Наш 38-тисячний колектив, у тому числі 18 тисяч операційно-касових працівників, які безпосередньо обслуговують вкладників, повною мірою усвідомлює свою відповідальність за виконання важливого державного завдання і зробить усе можливе для забезпечення чіткої організації цієї роботи на місцях", - повідомляють в Ощадбанку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ