Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівником Держгірпромнагляду у Львівській області став Юрій Царик

25 січня було представлено нового начальника теруправління Держгірпромнагляду у Львівській області. Ним став Юрій Царик, який з 2007 року обіймав посаду першого заступника начальника теруправління – начальника гірничого округу. Наказ про призначення зачитав Віктор Шайтан, який відтепер працюватиме в Києві – на посаді першого заступника Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки. Повідомила прес-служба львівського теруправління.

Він передав новопризначеному керівникові вітання і побажання успішної роботи від Голови Державної служби гірничого нагляду та промислової безпеки Олександра Хохотви, а також побажав, аби теруправління у Львівській області і надалі залишалося одним із кращих у Держгірпромнагляді.

Юрій Царик наразі виконуватиме обов’язки начальника теруправління - допоки готують документи на постійне призначення. Однак, як зазначив Віктор Шайтан, кандидатура Юрія Царика погоджена на всіх рівнях. Вже найближчими днями новий керівник зустрінеться із губернатором області Михайлом Цимбалюком.

Біографічна довідка.

Юрій Царик народився 2 вересня 1960 року у місті Червонограді Львівської області. У 1979 році закінчив Червоноградський гірничий технікум, у 1989 році - Московський гірничий інститут за спеціальністю «Технологія і комплексна механізація підземної розробки родовищ корисних копалин», отримав кваліфікацію гірничого інженера. Працював на різних посадах у ВО «Укрзахідвугілля» – нині ДП «Львіввугілля».

У структурі Держгірпромнагляду з 1992-го року, починав дільничим гірничотехнічним інспектором Львівсько-Волинського регіональної гірничотехнічної інспекції управління Львівського округу Держгіртехнагляду. Згодом - на посадах заступника начальника інспекції, начальником інспекції, начальником інспекції Червоноградської ДІОП вугільної промисловості теруправління Держнаглядохоронпраці по Львівській області.

29 січня 2007 року Юрій Володимирович Царик призначений першим заступником начальника теруправління – начальником гірничого округу територіального управління Державного комітету України з промислової безпеки, охорони праці та гірничого нагляду (ДЕРЖГІРПРОМНАГЛЯДУ) у Львівській області.

Царик Ю.В. відзначений нагрудними знаками "Шахтарська слава" І, ІІ і ІІІ ступенів, "Шахтарська доблесть" І, ІІ і ІІІ ступенів, медаллю "За доблесну службу" та іншими численними відомчими і державними відзнаками та нагородами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ