Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Керівнику ДП "Волинський облавтодор" оголошено про підозру у розтраті 290 тис грн бюджетних коштів

Керівнику державного підприємства "Волинський облавтодор" оголошено про підозру у розтраті 290 тис грн бюджетних коштів. 22 травня керівнику підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (розтрата майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем). Про це повідомили у прес-службі прокуратури Волинської області.

Як зазначається на сайті підприємства керівником є Ігор Павлів

Прокуратурою Волинської області спільно з Службою безпеки України зібрані докази розтрати коштів у великих розмірах на державному підприємстві «Волинський облавтодор». Зокрема, встановлено, що директор цього підприємства, яке належить до сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України, у 2015 році, діючи всупереч інтересам служби та в інтересах третіх осіб, уклав завідомо невигідний договір та здійснив закупівлю у одного зі столичних суб’єктів підприємницької діяльності фарби для дорожньої розмітки за завищеними цінами.

Різницю у ціні було включено до актів приймання виконаних будівельних робіт та оплачено, чим вчинено розтрату бюджетних коштів у сумі понад 290 тис. грн.

З огляду на викладене, 22 травня керівнику підприємства повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (розтрата майна у великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем).

Досудове розслідування триває. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ