Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівники підприємств-автоперевізників запевняють: дві скарги на поведінку водія – і його буде звільнено

До водіїв маршрутних таксі, на яких протягом травня-червня 2006 року скаржились пасажири, уже вжито заходи дисциплінарного впливу. Зокрема, заступник директора транспортного підрозділу МПП “Шерол” Георгій Слісєв повідомив “Гал-info”, що водій, на якого скарга надійшла вперше, на зборах отримує попередження та позбавляється премії за попередній місяць. Якщо ж такий випадок трапиться вдруге, то цього працівника звільнять. Водія В. Ціховського (маршрут № 56) уже попереджено.

Інженер ТзОВ “Автокворум” Сергій Беніш зазначив: “Водія (А. Чорний, маршрут № 49) ми на тиждень відсторонили від роботи. При повторному випадку буде розглядатись питання про звільнення”.
Пасажири скаржились і на водіїв ВАТ “Львівське АТП 14630”. Заступник голови правління цього підприємства Володимир Петришин зазначив, що обом водіям винесено догани. “Якщо скарги надійдуть вдруге, згідно із законодавством, цих працівників буде звільнено”.
 Нагадаємо, сьогодні Управління транспорту і зв’язку Львівської міської ради повідомило, що впродовж травня-червня від громадян надійшло 34 скарги на водіїв маршрутних таксі. Нарікання стосувались насамперед низької культури обслуговування у транспортних засобах. Найбільше скаржились пасажири похилого віку та пільговики. Управління транспорту і зв’язку ЛМР зобов’язало керівників підприємств-перевізників провести з водіями бесіди щодо їх етичного поводження з пасажирами.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ