Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівництво блоку ПРП-„Пора” не переймається тим, що „Пора” та ПРП не змогли створити блок на вибори до Львівської міської та обласної рад – Віктор Пинзеник

Центральне керівництво блоку ПРП-„Пора” взагалі не переймається тим, що „Пора” та ПРП не змогли створити блок на вибори до Львівської міської та обласної рад – повідомив сьогодні, 2 лютого, під час прес-конференції голова ПРП Віктор Пинзеник: „Нас не хвилює Львів в тому плані, що мешканці Західної України завжди вирізнялися мудрістю та розсудливістю. Всім добре зрозуміло, що за будь-яких умов реваншу Партії Регіонів у Львові бути не може. Отож, ми не вважали принциповим відстоювати створення місцевого блоку, якщо про це не змогли домовитися обласні та міські організації ПРП та „Пори”, — зазначив Віктор Пинзеник.
За словами голови ПРП, він повністю впевнений, що і ПРП, і „Пора” самостійно зможуть пройти до Львівської міської та обласної рад. Принагідно народний депутат, голова ЛОО ПРП Тарас Стецьків в черговий раз наголосив, що відповідальність про нестворення блоку на місцевому рівні треба повністю покладати на керівництво обласної та міської „Пори”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ