Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Керівництво ЛАЗу хоче продати 50 тролейбусів Львову і надалі співпрацювати з Львівською міськрадою

Керівництво ЛАЗу звернулося до депутатів Львівської міськради з проханням створити регіональну програму для укладення угоди між ВАТ «Львівські автобусні заводи» та містом на поставку 50 Львову тролейбусів, а також утворити спільну робочу групу для реалізації програми. Про це „Гал-info” повідомила керівник прес-центру ВАТ „ЛАЗ” Олена Муляк.
На думку керівництва заводу, у робочу групу повинні входити представники мерії, депутатського корпусу, працівники міського комунального підприємства «Львівелектротранс», працівники заводу з залученням банків та фінансових установ.
Керівництво ЛАЗу наголошує, що така співпраця допомогла б оновити тролейбусний парк Львова та вирішити проблеми пасажирських перевезень у місті, забезпечити транспортом під час проведення „Євро-2012”, і паралельно проблеми підприємства, а також сприятиме розвитку тролейбусної мережі у місті, зокрема, продовженню тролейбусної лінії на Сихові.
Від ЛАЗу, який є одним з найпотужніших підприємств Львівщини, залежить наповнення міського бюджету, тому працівники та керівництво очікують, що Львівська міськрада купуватиме тролейбуси і автобуси саме львівського виробництва.
Нагадаємо, що з 2 лютого цього року ВАТ «ЛАЗ» запрацювало у локальному режимі. Зокрема, працюють цехи та підрозділи, які беруть участь безпосередньо у виконанні виробничого плану. З 29 січня завод розпочав щоденне погашення заборгованості заробітної плати ( 31,79 грн. – керівникам та інженерно-технічним працівникам, 47,68 грн. – основним робітникам ( з урахуванням податків)). Також проводяться необхідні заходи для стабілізації ситуації та забезпечення всіх працівників заводу роботою у наступні 3-4 місяці.





Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ