Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Керівництво Львівської облдержадміністрації обмінялося досвідом з польськими колегами

Сьогодні, 10 липня, відбулася зустріч представників Львівської облдержадміністрації на чолі з першим заступника голови Львівської облдержадміністрації Валерія П’ятака з представниками Маршалківського уряду Малопольського воєводства – повідомили в прес-службі Львівської обласної держадміністрації.

До складу польської делегації увійшли: працівники департаменту Маршалківського уряду Малопольського воєводства Катерина Яшінська, Михайло Адамик, Анджей Каін та представник організаційного департаменту Маршалківського уряду Малопольського воєводства Дагмара Вдович. Очолювала делегацію заступник департаменту регіональної політики Маршалківського уряду Малопольського воєводства Іоанна Урбанович.
Польські колеги ознайомили присутніх з засадами функціонування влади у Польщі, структурою органів влади Малопольського воєводства та історією їх формування. Іоанна Урбанович серед іншого окреслила і основні завдання, які ставить перед собою влада воєводства, проблеми, які потребують негайного вирішення та досягнення.
Начальник організаційного відділу Емілія Подляшецька ознайомила членів польської делегації з існуючими структурними підрозділами Львівської ОДА, їх функціями, розповіла про правові засади діяльності ЛОДА. Окрім цього, представники ЛОДА повідомили про особливості формування адміністративно-територіального устрою в Україні, основні засади та принципи адміністративно-територіальної реформи в Україні.
Валерій П’ятак відзначив такі зустрічі безумовно необхідними для обміну досвідом та сприянню налагодження плідної співпраці між Львівською областю та Малопольським воєводством.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ