Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Керівництво «Миколаївцементу» пояснює скорочення працівників на заводі тим, що було розділено виробництво та підприємства, які надають послуги заводу

Керівництво «Миколаївцементу» пояснює скорочення працівників на заводі тим, що  було розділено виробництво та підприємства, які надають послуги заводу.  Про це сказав голова правління «Миколаївцемент» Єжи Собала на зустрічі з головою Львівської ОДА Петром Олійником.
За його словами, працівників заводу, які працювали в сфері обслуговування, ніхто не викидав на вулицю, а були створені окремі підприємства, яким завод три роки буде надавати допомогу для того, щоб вони досягнули рентабельності. Зокрема, була відокремлена в окреме підприємства їдальня, ремонтна служба. На заводі залишилося близько 800 працівників. «На заводі вирішили розділити виробництво та сферу обслуговування через те, що тим, хто працює на заводі, потрібно платити за шкідливі умови праці”, - зазначив він.
Для працівників, які перейшли на підприємства сфери послуг, також був наданий соціальний пакет в розмірі 4-5 тис. грн.  
 Проектна потужність заводу – 1,1 млн тонн на рік. Статутний фонд ВАТ — 39,1 млн грн. 99,3% акцій „Миколаївцементу” належить французькій компанії Lafarge.
    
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ