Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Керівництво ПФК "Львів" розформувало жіночу команду

Керівництво професіонального футбольного клубу «Львів» надіслало на адресу відділу жіночого футболу Української асоціації футболу лист щодо прийняття рішення про зняття власної жіночої команди зі змагань у чемпіонаті Вищої ліги України сезону 2019/20.

Це стало несподіванкою для футболісток, яким про такий крок повідомили в останню мить. Їм у повному обсязі виплатили зароблені кошти. Тепер дівчата змушені шукати собі нові команди для продовження ігрової кар'єри.

Нагадаємо, в дебютному для себе сезоні-2018/19 «синьо-золоті левиці» посіли в чемпіонаті Вищої ліги 4-ту сходинку турнірної таблиці серед 10-ти колективів і дійшли до півфіналу Кубку України.

Після цього керівництво ПФК «Львів» припинило співпрацю з головним тренером жіночої команди Сергієм Сапроновим, а потім – одразу з 10-ма футболістками, серед яких були і бразильські легіонерки. А тепер жіночу команду взагалі розформували...

Про причини такого раптового кроку керівники «Львова» обіцяють розповісти інформаційному центру Федерації футболу Львівської області найближчим часом.

ФФЛ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ