Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Керівництво Сокальської райради домовилось про співпрацю з польськими колегами щодо очищення екологічної системи річки Варяжанки

20 липня 2006 року в Сокальській районній раді відбулася зустріч усіх учасників проекту, спрямованого на очищення екологічної системи річки Варяжанки, що витікає з території села Хлоп’ятин (Польща) і впадає в Західний Буг на території Сокальського району, з головами місцевих рад Прибузького регіону, на якій учасники зустрічі домовилися про розробку основних варіантів співпраці в рамках проекту, і в серпні-вересні цього року уже відбудеться зустріч на польській стороні, де буде опрацьовано сам текст договору про співпрацю. Про це «Гал-info» повідомив голова Сокальської райради Олег Солодяк.

Нещодавно заступник голови Сокальської районної ради М. Поліщук побував у гміні Долобичів Грубешівського повіту (Республіка Польща), де взяв участь в тристоронній зустрічі з питання підтримки екологічного балансу однієї з приток ріки Західний Буг — річки Варяжанки. У зустрічі також взяли участь війт гміни Долобичів С. Бархацький та представники екологічного Фонду розвитку та співпраці між регіонами прикордонної зони з Великобританії. Сокальщині запропонували стати учасниками гранту на очищення екологічної системи річки Варяжанки, що витікає з території села Хлоп’ятин (Польща) і впадає в Західний Буг на території Сокальського району. Згаданий грант отримала польська сторона.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ