Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівництво ВНЗ Львівщини, Волині та Рівненщини напрацьовуватиме пропозиції для удосконалення запровадження ЗНО

У четвер, 24 січня, у Дзеркальній залі Львівського національного університету імені Івана Франка відбудеться круглий стіл „Реформування системи вступу до вищих навчальних закладів України: погляд у майбутнє”. Про це «Гал-info» повідомили у Центрі освітньої політики.
Круглий стіл організовує Центр освітньої політики (м. Львів) спільно з ЛНУ ім. Івана Франка в рамках „Програми сприяння зовнішньому тестуванню в Україні” USETI. Цим заходом розпочинають серію фахових дискусій, які упродовж січня-лютого цього року відбуватимуться у восьми регіонах України. У програмі круглого столу передбачено презентації доповідей „Проблеми законодавчого забезпечення запровадження зовнішнього незалежного оцінювання” – Володимир Ковтунець, експерт програми USETI, народний депутат України ІІ скликання; „Системи вступу до вищої школи: світовий досвід” – експерт Центру освітньої політики; „Особливості системи вступу до вищої школи в США” – Вікторія Михайленко, Американські Ради з міжнародної освіти; „Реформування системи вступу до ВНЗ в Україні: ризики та перспективи” – Марія Зубрицька, проректор ЛНУ ім. Івана Франка.
На круглому стоглі обговорюватимуть критерії реформування системи вступу з погляду вищих навчальних закладів та надаватимуть пропозиції для удосконалення запровадження зовнішнього незалежного оцінювання.
Участь в обговоренні візьмуть представники вищих навчальних закладів III-IV рівня акредитації Львівської, Волинської та Рівненської областей, керівники органів управління освітою у цих областях, експерти програми USETI, працівники Регіонального центру оцінювання якості освіти, представники середньої школи.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ