Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Керівництво ЖБК №152 просить СБУ покарати бездіяльність Садового в конфлікті кооперативу з ЛКП „Тополя”

Керівництво ЖБК №152 просить СБУ покарати бездіяльність Садового та інших посадовців в конфлікті кооперативу з ЛКП №406 „Тополя”, — про це йдеться у зверненні голови правління ЖБК №152 Любов Качмар до Служби безпеки України у Львівській області. Повідомив „Гал-info” Громадський форум Львова.
    Протистояння між мешканцями ЖБК №152 та ЛКП «Тополя», головою райадміністрації і міським головою Львова триває вже близько півроку. Керівництво ЖБК  в односторонньому порядку розірвало угоду про надання послуг з теплопостачання мешканцям будинку. У результаті ЛМКП «Львівтеплоенерго» виступило з вимогою до ЖБК підписати новий договір, який „був відхилений кооперативом як такий, що не відповідає вимогам законодавства, дискримінує права мешканців та не враховує технічних можливостей й ресурсів кооперативу”. У відповідь ЛМКП «Львівтеплоенерго» відповіло тиском на правління та голову ЖБК із залученням міліції та прокуратури.
   На захист мешканців став Антимонопольний комітет, який резюмував, що ЛКП «Тополя» вдалося до дій, що порушують Закон про економічну конкуренцію. Більше того, володіючи монопольним становищем і будучи комунальним підприємством, яке функціонує на кошти платників податків, ЛКП «Тополя» не має права відмовляти їм у наданні послуг. Однак рекомендації Антимонопольного комітету, як стверджують мешканці, чиновники повністю проігнорували, а міський голова та керівники виконавчих структур ЛМР самоусунулися від цього конфлікту.
„Просимо захистити наші конституційні права, вивчити та розслідувати дії посадовців, а саме міського голови, керівників виконавчих структур ЛМР, правоохоронних та контролюючих органів, які фігурують у даній справі та вжити відповідних заходів в межах компетенції Служби безпеки України”, — йдеться у зверненні Житлово-будинкового кооперативу №152 до Служби безпеки України у Львівській області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ