Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Керівництву медзакладу загрожує покарання за махінації із зарплатами

Колишньому керівнику одного із закладів охорони здоров’я на Львівщині обрали запобіжний захід. Зловмисники внесли неправдиві відомості до офіційних документів, а саме про зарахування заробітної плати на карткові рахунки. Таким чином лиходії незаконно заволоділи коштами закладу охорони здоров’я на маже 817 тис. грн, повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області.

Як зазначено в повідомленні, прокуратура області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні стосовно колишнього керівника КЗ ЛОР Тулиголівської туберкульозної лікарні та головного бухгалтера цього ж закладу, які підозрюються у вчиненні злочинів, передбачених ч.4 ст.191(привласнення чи розтрата чужого майна, яке було ввірене особі чи перебувало в її віданні), ч.1 ст.366 (службове підроблення) КК України. 

Учора, 20 серпня, колишньому керівнику медичного закладу обрано запобіжний захід у вигляді застави в розмірі понад 140 тис. грн.

Зазначимо, що головному бухгалтеру запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання обирався раніше.

Досудове розслідування триває.

За скоєні кримінальні правопорушення порушникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 8 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ