Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кернес - мітингувальникам: Не починайте війну, в якій вам не перемогти

Харківський міський голова Геннадій Кернес закликає ультрас «Металіста» не проявляти агресію на сьогоднішньому Євромайдані. Як передає кореспондент УНІАН, відповідну заяву Кернеса сьогодні, 25 січня, розповсюдила прес-службі Харківської міської ради.

«Закликаю учасників політичних протестів поводитися розсудливо і в рамках закону. Захоплення будівель органів влади - дія, яка може бути покарана, і закон буде на боці сил правопорядку. Не починайте війну, в якій вам не перемогти. У Харкові є сили і воля для того, щоб зупинити охочих геройствувати і проливати кров», - наголосив Кернес.

«Хочу окремо звернутися до футбольних уболівальників, які називають себе «ультрас». Харків - не футбольне поле, і життя - не гра. Не використовуйте політичну кон'юнктуру як привід проявити агресію. Якщо ви - патріоти і любите «Металіст», вам не по дорозі з тими, хто розгойдує ситуацію в Харкові», - підкреслив мер.

Як повідомляв УНІАН, сьогодні, 25 січня, фанати харківського «Металіста» вийдуть на підтримку місцевого Євромайдану.

Водночас організатори Євромайдану в Харкові заявили, що активісти не збираються захоплювати приміщення облдержадміністрації.

«На рівні координаторів харківського Євромайдану це не планується, принаймні зараз. Все має бути раціональним. Ця дія не буде раціональною і викличе тільки репресії. Ми цього не плануємо», - сказав один із організаторів Євромайдану в Харкові, громадський активіст Дмитро Пилипець.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ