Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кернес: мене не налякати ніякими санкціями

Мер Харкова Геннадій Кернес заявив, що не боїться санкцій Сенату США. Про це він заявив телеканалу "112 Україна" у вівторок.

"Я не тримаюся ні за які візи, чи до США, чи до Європи. Я вважаю, що для цього є спеціальні положення і норми тих країн, до яких я прошу відкрити мені візу", - сказав Кернес.

"Я не маю наміру залишати свою рідну країну і своє улюблене та рідне місто Харків, у мене тут сім'я, у мене тут люди, городяни, харків'яни, я з ними дружу, працюю, зустрічаюся постійно, і тому мене не налякати ніякими санкціями", - заявив мер.

Він також порадив депутатам опозиційних фракцій "зайнятися своїми прямими обов'язками".

Зокрема, мер Харкова зазначив, що лідеру ВО "Свобода" Олегу Тягнибоку варто повернутися до парламенту і "бути ініціативним законодавцем, а не польовим командиром".

"Коли вони закликають США або Європу запровадити якісь санкції, є спеціальні норми міжнародного права, і якщо вони не знають цих норм і нахваляються постійно своєю безкарністю, і творять те, що вони творять, то я вважаю, що стосовно них мають бути певні санкції",- додав Кернес.

Як відомо, 12 січня лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк заявив, що Сенат США закличуть ввести санкції проти українських чиновників.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ