Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

КЕВ, які підпорядковуються ЗОКу, до опалювального сезону не готові

КЕВ, які підпорядковуються Західному оперативному командуванню, до опалювального сезону не готові. Про це йшлося 2 серпня на позачерговому  засіданні міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій - повідомили в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Львівської міської ради.
На засіданні йшлося про підготовку будинкоуправлінь №1, 2, 3, 4 до опалювального сезону, які підпорядковуються Західному оперативному командуванню у Львівській області. Комісія визнала роботу керівництва КЕВ  Львова з підготовки до опалювального сезону  незадовільною та такою, що пізніше може призвести до надзвичайної ситуації.
Керівника КЕВ м. Львова Ю. І. Максименка комісія зобов’язала вжити невідкладних заходів для закінчення підготовки теплового господарства до початку опалювального сезону та персонально відповісти за припинення газо-, тепло-, електропостачання житлового фонду через неякісну технічну підготовку або заборгованість за енергоносії.
Як зазначив начальник КЕВ підполковник Юрій Максименко, станом на 1 серпня цього року заборгованість КЕВ за електроенергію становить 315 тис. грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ