Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

«Кіборги» спіймали російського офіцера-морпіха?

Як поінформував «Ратушу» офіцер одного з підрозділів (позивний — «Воїн»), які утримують Донецький аеропорт і яких називають «кіборгами», минулого тижня його підлеглі провели незвичне затримання. Під час спроби російської розвідувальної групи взяти «язика» (полоненого, який буде давати покази) десантники почали діяти на випередження. У результаті вдало проведеної блискавичної операції троє російських розвідників перетворились у «двохсотих» (їх вбили), а керівника їхньої групи вдалося взяти в полон.

Українських десантників вельми здивувало, що під час затримання цей надзвичайно професійно підготовлений спецназівець, який уже мав кульове поранення в ногу, зумів «вирубати» в рукопашній сутичці аж трьох бійців-«кіборгів».

Перші покази, які дав затриманий, взагалі спричинили шок: у руках наших бійців опинився старший лейтенант морської піхоти Росії (1982 року народження), якого перекинуто для проведення спецоперацій аж із Мурманська!

При «морському котику» була не лише сучасна зброя, форма і шеврони з написами «Северный флот», але й документи, що посвідчували його особу.

Десантники не вірять, що затриманий спецназівець місцевий житель-сепаратист, який колись служив у морській піхоті, бо у цієї людини надто високий рівень спецпідготовки.

За наказом, полоненого передали в штаб і про подальшу його долю вже кілька днів нічого невідомо.

«Кіборги» вельми подивовані інформаційною тишею щодо цього випадку, бо, скажімо, демонстрація показів цієї людини на центральних каналах могла б відкинути будь-які сумніви у тих, хто сумнівається в присутності кадрових російських військових на Донбасі, і виставила б у смішному світлі російське керівництво, яке заперечує очевидні речі.

Співрозмовники «Ратуші» з 25-ї десантної бригади, яку сепаратисти називають «Грім», перекачали з мобільного телефону фото цього російського офіцера морської піхоти і його шеврони, бо на їхню думку, замовчувати такі очевидні факти — злочинно.

“Ратуша” продовжуватиме досліджувати цю інформацію, що її або підтвердити або спростувати.

Ратуша


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ