Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Кіхтенко прогнозує протести на територіях, контрольованих бойовиками

Голова Донецької облдержадміністрації Олександр Кіхтенко прогнозує збільшення протестних настроїв серед людей, які живуть на територіях, контрольованих бойовиками, - Українська правда.

Про це він сказав на спільному з головою Луганської ОДА Геннадієм Москалем брифінгу в Адміністрації президента у вівторок ввечері.

"Протестні настрої збільшуються, і, я думаю, ми доживемо до того часу, коли мешканці окупованого Донбасу зметуть цю невелику купку маргіналів, які забирають бізнес, розстрілюють мирних людей та безчинствують на цих територіях", - заявив Кіхтенко.

На його переконання, "час грає на руку українській владі".

"Ми робимо все для того, щоб регіон сьогодні спокійно жив і відчував різницю між тією територією та нашою. А ця різниця буде дуже суттєвою, тому що державний апарат сьогодні вирішує дуже багато проблем, які там ніхто вирішувати не буде", - сказав він.

Кіхтенко назвав гуманітарну допомогу, яку отримують від росіян мешканці територій, контрольованих бойовиками, "подачками та піар-акціями, які не забезпечують потреби мешканців окупованих територій".

Водночас Геннадій Москаль повідомив про перебої з електропостачанням у ввіреній йому області.

За словами голови Луганської ОГА, терористи пошкодили різні лінії електропередач та газопроводи, і не дають можливості їх відремонтувати, вбиваючи технічних працівників.

"Таким чином ми сьогодні відключені від центральної електромережі", - зазначив Москаль.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ