Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Кількість абонентів, котрі користуються послугою “Відкритий доступ” до мережі Інтернет по комутованих лініях зв’язку за технологією безпарольного від ВАТ “Укртелеком”, на Львівщині значно зросла

Кількість абонентів, які користуються послугою “Відкритий доступ” до мережі Інтернет по комутованих лініях зв’язку за технологією безпарольного від ВАТ “Укртелеком”, на Львівщині помітно збільшилась.
Кількість абонентів, які користуються послугою “Відкритий доступ” до мережі Інтернет по комутованих лініях зв’язку за технологією безпарольного від ВАТ “Укртелеком”, на Львівщині помітно збільшилась. Про це повідомив сайт Львівської філії ВАТ «Укртелеком».
Зокрема, за перші три дні 2006 року кількість активних абонентів, які працювали в мережі Інтернет завдяки послузі “Відкритий доступ”, становить 2396 користувачів, у тому числі у м. Львові їх число становить 1903 .
Так, з початку надання послуги “Відкритого доступу” у Львові та області нарахування по особових рахунках зафіксовано за 7315 абонентами, в тому числі у м. Львові – 6227. Послуга “Відкритий доступ” (починаючи з червня) працює не лише у Львові, а й у районних населених пунктах Львівської області.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ