Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Кількість жертв у Маріуполі вже 21, поранено 86 людей, серед них троє дітей

Кількість жертв обстрілів у Маріуполі зросла до 20 осіб. Про це у ході засідання оперативного штабу повідомив керівник облуправління МВС В'ячеслав Аброськін. Разом з тим у прокуратурі Донеччини повідомили, що жертвами обстрілів у Маріуполі став 21 мешканець міста, поранено 86 осіб, у т.ч. - троє дітей.

За його словами, зараз міліція повністю перекрила ЖМ "Східний", який був обстріляний бойовиками. Також правоохоронці, військові та службовці полку Азов проводять там пошукові роботи.

"Після повторного обстрілу огляд місця злочину був призупинений, до моргів вже надійшли 20 тіл загиблих, і цифра зростає", - заявив він.

Разом з тим мер Маріуполя Юрій Хотлубей уточнив, що серед загиблих є щонайменше 1 дитина, серед 87 поранених – 5 дітей.

Постраждалі, за його словами, розміщуються у лікарнях Маріуполя №№1? 2 та 4;  15 важкопоранених – наразі "на операційних столах".

Він також запевнив, що лікарні забезпечені необхідними медикаментами.

"Паніки немає, однак звичайно люди вражені вранішньою атакою, терактом. Деякі люди стоять на вулиці разом з дітьми і речами. Для тих, хто хоче виїхати, ми надаємо автобуси і перевозимо їх у західну частину міста. Вони будуть розміщену у дитсадках у Жовтневому і Приморському районах", - зазначив Хотлубей.

Разом з тим у прокуратурі Донеччини повідомили, що жертвами обстрілів у Маріуполі став 21 мешканець міста, поранено 86 осіб, у т.ч. - троє дітей. 

"Наразі встановлено, що від цинічних дій терористів "днр" загинув 21 мирний житель, ще 86 дістали поранення (з них троє - діти)", - йдеться у повідомленні. 

Відомо, що росіяни і терористи "днр" завдали вогневого удару з Новоазовського напрямку, зброю знищення було направлено в густонаселений район міста Маріуполя та обрано час із розрахунком на велику кількість жертв серед громадян.

Як відомо, раніше у мерії Маріуполя заявили, що внаслідок масованого обстрілу бойовиками з установок "Град" житлових районів Маріуполя загинули 16 і поранено 83 мирних мешканців.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ