Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кінцева мета обговорень в Мінську – поразка України і перемога Росії, - Ганущин

Голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин прокоментував так звану «формулу Штайнмаєра» і назвав те, що відбувається «поразкою України і перемогою Росії», передає кореспондент Гал-інфо.
Сесія Львівської обласної ради. Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Нагадаємо, що сьогодні, 2 жовтня, на другому пленарному засіданні позачергової сесії Львівської обласної ради депутати планують підтримати Заяву Львівської облради щодо недопущення капітуляції України у російсько-українській війні.

«Під невідомою формулою, яку ніхто не бачив нам пропонують механізм, який веде нас у прірву, бо починається з легітимації бойовиків. Це закінчиться їхнім представництвом на державному рівні», - сказав Олександр Ганущин.

Він додав: «Ми, депутати і небайдужі громадяни, не хочемо цього. Зараз вже інші області також запускають механізм позачергових сесій. І це правильно. Ми будемо реагувати. Кінцева мета обговорень в Мінську – поразка України і перемога Росії. Ми, як депутати, маємо сказати рішуче ні капітуляції, яка анонсується президентом Зеленським у відкритий спосіб».

Нагадаємо, як сьогодні на сесії ЛОР зазначив голова Львівської облдержадміністрації Маркіян Мальський, звернення облради є передчасним.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ