Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Класика родини Матвієнко – у нових аранжуваннях уже у квітні у Львові!

Класика родини Матвієнко – у нових аранжуваннях уже у квітні у Львові!

"Наші твори не повинні бути забутими”, - каже співачка Тоня Матвієнко і вирушає у всеукраїнський тур із симфонічним оркестром. Музичні твори династії Матвієнко – у програмі нового туру. Українські класичні твори – це той багаж, з яким Тоня починала свою музичну кар’єру, і це те, що співачка продовжує вдосконалювати.  Хіти Тоні Матвієнко, які вже завоювали своїх прихильників, зазвучать у нових аранжуваннях, а українська класика стане “родзинкою” нового туру.

Вже у квітні – концерт у Львові з симфонічним оркестром BRAVISIMO.

Нагадаємо, Тоня Матвієнко була солісткою Національного ансамблю “Київська камерата”.  З того часу в її репертуарі – українська класика обов’язкова.  

“Для мене це довгоочікуваний проект. Свою співочу кар’єру я розпочинала з київським оркестром і отримувала шалене задоволення від співпраці з найкращими музикантами нашої країни. Тому коли надійшла пропозиція від оркестру BRAVISIMO зробити спільну програму, я запалилась! Є геніальні твори, які повинні звучати. Хочеться нагадати, якою прекрасаною є українська пісня. Розпочинатиму свої концерти з пісні “Не метелиця”, яка є доленосною в моєму житті. На ТВ-шоу “Голос країни” я виконувала саме цю композицію і тоді до мене не повернулись судді.  Пройшло стільки років, а люди досі пам’ятають цей момент. Для мене честь продовжувати родинну справу”, - анонсує співачка.

13 квітня, Культурно-освітній центр ім. О. Довженка, 19.00 год! Живий звук!

Квитки тут: https://goo.gl/gYV96u

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ