Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Клуб «Рафінад» закриють, щоб перетворити в зразково-показовий

Депутат Львівської міської ради від «України Соборної» Юрій Кужелюк сьогодні, 27 січня, на сесії озвучив звернення до міського голови Львова Андрія Садового з проханням вжити заходів щодо порушень з боку нічного клубу «Рафінад» та повідомити, коли відбудеться перевірка закладу в зв’язку із порушеннями.

«30 грудня я від імені мешканців будинку по вул. Руданського, 1 звертався до вас з проханням вжити заходів стосовно порушення режиму роботи цього закладу. Мешканці будинку скаржаться, що всю ніч лунає гучна музика, під вікнами лунає лайка та періодично виникають бійки. Власник клубу не звертає увагу на скарги мешканців», - повідомив депутат.

Він також зазначив, що особисто спілкувався з мешканцями, і вони були не проти того, щоб заклад працював, однак просять зменшити гучність музики та забезпечити охорону порядку, щоб «охорона закладу розганяла бійки своїх відвідувачів».

Директор департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірина Кулинич повідомила, що до кінця цього дня міський голова Андрій Садовий підпише доручення про створення спеціальної робочої комісії з метою з’ясування ситуації яка склалася.

Натомість заступник голови фракції ВО «Свобода» Юрій Михальчишин в коментарі Гал-інфо повідомив, що заклад припинить свою роботу тимчасово для усунення всіх порушень.

«За інформацією яку я отримав від голови Галицької райадміністрації скарги від громадян припинили надходити. Більше того, за останній тиждень в клубі взагалі немає відвідувачів після 22.00 год. Клуб поки що не припинив свою роботу, але у них була перевірка з податкової, про що мені прийшли відповідні матеріали як автору запиту. Не було знайдено підстави, щоб цей заклад позбавити ліцензії, але з іншого боку було ряд перевірок. Процес триває. Кінцевим підсумком цього процесу може бути припинення роботи клубу щонайменше на 2 тижні для встановлення належної звукоізоляції, проведення організаційних заходів, щоб припинити порушення громадського порядку», - повідомив Юрій Михальчишин.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ