Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко каже, що не бере участі у роботі групи Клюєва

“Новина” Адміністрації Президента про те, що Кличко нібито прийшов на засідання робочої групи Клюєв-Портнов-Лукаш, не відповідає дійсності. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко.

“Я приходив, щоби зустрітися з президентом і сказати йому, що треба негайно припинити насильство в центрі столиці і почати робити реальні кроки для врегулювання політичної кризи. Така брехлива “новина” свідчить про те, що Янукович таких кроків робити не збирається, - наголосив Кличко. –  До мене вийшли Клюєв, Портнов, Лукаш і сказали, що у президента нарада, і він, коли звільниться, зателефонує мені.  Я розвернувся і пішов”,  - сказав лідер “УДАРу”.

"Я терміново прийшов до Януковича, щоб вимагати припинити ескалацію насильства. І почати робити кроки до врегулювання гострої політичної кризи. А в Президента нарада. Дві доби палає в центрі Києва, а Президент сидить за два квартали і не помічає цього,- наголосив Кличко.- Те, що відбувалося минулої ночі, коли тітушки виступали єдиним фронтом з міліцією, - показово. Це сценарій влади - придушити протести правоохоронцями і бандитами, створивши безлад і хаос. Насильство треба припинити негайно! Саме про це я говорив сьогодні і з керівництвом спецпідрозділів на Грушевського", - підкреслив лідер "УДАРу".

Нагадаємо, прес-служба глави держави поширила новину під заголовком "В Адміністрації Президента відбувається засідання робочої групи щодо врегулювання політичної кризи".

Текст повідомлення: "За дорученням Глави держави в Адміністрації Президента України відбувається засідання робочої групи щодо врегулювання політичної кризи під головуванням секретаря Ради національної безпеки та оборони Андрія Клюєва. До учасників засідання також приєднався голова політичної партії «УДАР» Віталій Кличко.

Наразі Президент України згідно з робочим графіком проводить планову зустріч з Прем’єр-міністром України Миколою Азаровим та Першим віце-прем’єр-міністром України Сергієм Арбузовим щодо соціально-економічного розвитку України у 2014 році".


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ