Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко: план з "тітушками" провалився

Лідер партії "УДАР" Віталій Кличко закликає киян бути пильними, не піддаватися на провокації на вулицях і створювати дружини, які контролюватимуть правопорядок у столиці. Про це йдеться в повідомленні прес-служби партії.

"Коли по Києву безчинствують тітушки, а міліції немає взагалі, людям треба самоорганізовуватися, щоб захищати правопорядок на вулицях", - заявив Кличко.

"Тітушок звезли в столицю, щоб палити машини, бити вітрини, грабувати і провокувати бійки. Аби створити картинку нібито це роблять мітингувальники з Майдану і зафіксувати безпорядки. Влада хоче створити хаос у Києві. Її мета - дестабілізувати ситуацію, аби мати привід для введення надзвичайного стану", - наголосив він.

За словами Кличка, завдяки свідомості та активності киян, план влади про блискавичний масований наступ "тітушок" на Київ провалився. 

Як відомо, протягом ночі на 21 січня в центрі Києва відбувалися зіткнення між учасниками акцій та так званими "тітушками". Автомайдану вдалося затримати декілька десятків людей характерної зовнішності.

pravda.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ