Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко просить діаспору підтримати введення персональних санкцій проти представників режиму Януковича

Лідер «УДАРу» звернувся до представників української діаспори з проханням підтримати введення персональних санкцій проти представників режиму Януковича.«Нам вкрай важливо, щоб представники української діаспори в усіх країнах світу, насамперед в країнах ЄС, активно підтримали вимогу введення персональних санкцій проти ключових персон режим Януковича, і активно апелювали до урядів країн свого проживання», - зазначив Кличко у листі-зверненні до діаспори. Про це повідомила прес-служба УДАРу.

Лідер «УДАРу» наголосив, що бажання змінити систему, дії якої давно вийшли за межі правового поля, вивело на майдани мільйони людей по всій Україні. «У громадян України урвався терпець жити в країні, якою керує корупційний режим, основна мета лідерів якого полягає виключно в особистій наживі, яка здійснюється через пограбування бюджету та захоплення незалежних бізнесів», - відзначив Кличко.

За словами лідера «УДАРу», надзвичайну вагу для України в цій боротьбі мають дії демократичних країн Європи та світу. «Ми впевнені, що введення урядами демократичних країн персональних санкцій проти ключових представників режиму Януковича суттєво допоможе нашій боротьбі за відновлення справедливості та законності в Україні", - наголосив Віталій Кличко.

Лідер партії зазначив, що «УДАР» складає список посадових осіб які брали участь у побитті, протиправному засудженні та переслідуванні активістів Євромайдану. «Цей список оприлюднений на сайті партії «УДАР». Він постійно уточнюється і доповнюється, але й нинішній його варіант можна використовувати під час звернень до урядів, парламентів, інших інституцій демократичних країн щодо запровадження персональних санкцій», - додав лідер партії.

Кличко також подякував українцям у США, Німеччині, Португалії, Великій Британії, Австрії та інших країнах, які розпочали акції привернення уваги урядів своїх країн до необхідності здійснення тиску на українських чиновників, винних у корупції та порушенні прав громадян.

«Впевнений, спільними зусиллями ми зможемо побороти зло та зробити Україну процвітаючою демократичною державою», - сказав Віталій Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ