Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко: Те, що зробив Янукович, - державна зрада

За провал європейської перспективи України відповідальний виключно Президент Янукович. Він зірвав підписання Угоди про асоціацію з ЄС, бо його турбує не стабільність і добробут в державі, а доля його Межигір'я. Про це заявив лідер "УДАРу" Віталій Кличко у Вільнюсі. Про це повідомила прес-служба "УДАРу".

"Янукович зганьбив сьогодні Україну на увесь світ. І зрадив національні інтереси держави. Те, як він поводився у Вільнюсі, показало, що він приїхав з паралельного світу,- підкреслив Кличко. - Саміт у Вільнюсі продемонстрував повну несумісність Януковича з європейськими лідерами щодо цінностей, стандартів і врешті манери поведінки. Президенту Януковичу і так не дуже довіряли, а тепер довіра до нього у світі нижче нуля. Розчарування у Вільнюсі сьогодні велике", - підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що Угода з ЄС буде підписана, але Європа навряд чи говоритиме про це до зміни влади в Україні. Тому, підкреслив лідер "УДАРу", Угоду підпише новий Президент і новий уряд.

"Європа залишила двері відчиненими для України, але вони зачинені перед Януковичем. Тепер у нас один шлях - усунення режиму і зміна влади. Ми розраховуємо на підтримку людей, які піднялися по всій Україні, щоб відстояти європейське майбутнє своєї країни. Ми приведемо Україну в Європу без Януковича",- наголосив Віталій Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ