Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко: Влада покриває «тітушок»-провокаторів, щоб залякати киян та дискредитувати Майдан

Те, що влада звозить до столиці «тітушок» - це умисна провокація, сценарій якої пишуть на Банковій. Влада хоче розігріти температуру в суспільстві, щоб залякати киян та дискредитувати Майдан. Про це в ефірі «5 каналу» заявив лідер партії «УДАР» Віталій Кличко. Повідомила прес-служба "УДАРу".

«Тітушки» добре організовані, за ними приїжджають машини та автобуси. Коли ми їх затримуємо і передаємо міліції, їх відпускають. У мене враження, що цих хлопців покривали співробітники міліції», - зазначив Кличко.

Однак, за словами лідера «УДАРу», кияни зорганізувалися і не піддалися на провокації. «Багато людей вийшли на вулиці, щоб захистити своє місто і свою країну. Нам потрібно боротися, щоб такого більше не відбувалося в Україні», - відзначив Кличко.

Лідер «УДАРу» не виключив, що сьогодні вночі влада продовжить провокації, щоб звинуватити Майдан. «Будуть намагатися влаштувати бійки, будуть влаштовувати провокації, будуть бити машини. Дивлячись на події, які відбувалися минулої ночі, очевидно, що ця буде настільки-ж небезпечною. І цієї ночі ми також не будемо спати, щоб запобігти протистоянню та провокаціям», - наголосив Кличко.

За словами лідера «УДАРу», всі ці сценарії провокацій прописані на вулиці Банковій. «Все це робиться умисно. Ми побачили, що «тітушки» ідуть зі сторони «Беркуту», це ті ж «тітушки», які влаштовували провокації  на Банковій. Вони вільно підходять до Верховної Ради, хоча кордони «Беркуту» більше нікого не пропускають. Саме влада покриває ці дії», - сказав Віталій Кличко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ