Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Кличко: Я взяв на себе відповідальність і пішов на барикади

Я взяв на себе відповідальність і пішов на барикади на Грушевського. І зроблю все, що від мене залежить, щоби в цих сутичках було якомога менше постраждалих. Про це заявив лідер “УДАРу” Віталій Кличко в ефірі Громадського ТБ. Повідомила прес-служба політичної партії "УДАР Віталія Кличка".

“Коли я зрозумів, що ситуація вийшла з-під контролю, то одразу після  виступу на сцені пішов на вулицю Грушевського, де було жорстоке протистояння. Я взяв на себе відповідальність. Я робив все, щоби такої ситуації не відбулося. Але на сьогодні настільки напружена ситуація у суспільстві, що люди не витримують”, - зазначив Віталій Кличко.

Він відзначив, що у цій ситуації було тільки два шляхи: “або самоусунутися, що неправильно, або взяти на себе відповідальність, що я і зробив”.

Водночас, Кличко підкреслив, що дуже хвилюється за можливі наслідки подій, які відбуваються. “Ми використовуємо будь-яку можливість, щоби не допустити кровопролиття. Я звернувся до керівників міліції і Беркуту та закликав їх не застосовувати зброю", - наголосив лідер “УДАРу”.

http://klichko.org/ua/news/news/klichko-ya-vzyav-na-sebe-vidpovidalnist-i-pishov-na-barikadi

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ